top of page
Sabrina - By Mirte Photography-0134.jpg

Nice To Meet You

Dit ben ik: Sabrina Roijen, het gezicht achter Studio Rood. Ik sta veel liever áchter de camera dan ervoor. Daarom maak ik het allerliefst passend beeldmateriaal voor jou. 

Als fotograaf sta ik voor je klaar om jou, je gezin, je bedrijf of zelfs evenement te fotograferen. Ik creëer beeldmateriaal van de belangrijkste momenten in je leven

Geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

WIST JE DAT...

...ik geboren en getogen ben in het mooie Banholt? Persoonlijk een van de leukste/mooiste dorpen in het Heuvelland, maar daar hebben sommigen een andere mening over. Ik noem geen namen. #mijnvriend! 

Maar tegenwoordig ben ik woonachtig in Margraten. Ook leuk hoor, maar ik zal altijd weer terug blijven gaan naar mijn  geboorteplaats!

... ik 4 maanden stage heb gelopen in het prachtige Nieuw-Zeeland. Verder weg kon niet, hoor ik je al denken. Maar MAN! wat was dit een gave ervaring.

En wist je dat tijdens dit avontuur ik mijn liefde voor fotografie heb ontdekt? Ik wilde zo graag die prachtige natuur van het land op beeld vastleggen zodat ik deze ervaring nooit meer zou vergeten. En dat is gelukt; ik denk nog bijna iedere dag terug aan dit mooie avontuur.

... ik nog meer hobby's heb? Zo is muziek maken van jongs af aan een grote hobby. Ik speel dwarsfluit en piccolo bij de harmonie en zing bij de Boemelkapel.

Daarnaast geniet ik van alles wat met eten, drinken en gezelligheid te maken heeft. Ik kook of bak met liefde iets voor mijn vrienden en familie en nodig ze graag uit om samen te genieten van mijn creaties.

...ik gek ben op katten en het meest nog op mijn eigen kat Lilly? In mijn vrije tijd is zij vaak het onderwerp van mijn foto's.  Of ze het net zo leuk vind als ik, is maar de vraag!

Maar ik ben ook ontzettend bang voor kikkers. Ja, dat is inderdaad een rare fobie.

sabrina_studio_rood_byliekevroomen-2.JPG

LOVE

Alles wat met Italië te maken heeft. De wijn, het eten, de natuur...

Sushi, het liefst iedere dag :)

Mijn guilty pleasure: de gratis magazines bij de supermarkt, zoals de Allerhande en de Boodschappen. Ik vind het heerlijk om hier doorheen te bladeren en recepten uit te scheuren

Zonsondergangen, lange zomeravonden, verse sneeuw, de geur van vers gemaaid gras

Het geluid van onweer en regen als ik in bed lig. Daar kan ik intens van genieten

Mijn kat Lilly

STOM

Tuperware bakjes die rood kleuren na 1x rode saus in te hebben gedaan.

Mensen die geen knipperlicht gebruiken.

Chocolade; I know, ik ben vast en zeker de enige vrouw op aarde die geen chocolade eet. Geef mij maar een zak chips!

De afwas, als ik ergens een bloedhekel aan heb, is het dat wel.

De draadjes van een banaan

De velletjes die soms los zitten langs je nagels. Damn die doen pijn.

Kei hard moeten sporten. Nee, dat is niks voor mij. Laat mij maar wandelen en mooie nieuwe natuurplekjes ontdekken.

De betekenis achter

Logo ontwerp Studio Rood-03.png

Als ontwerper heb ik een grote liefde voor alles wat met creëren te maken heeft. Ik ben ooit begonnen als bedrijf wat zich richtte op interieur ontwerp, fotografie en grafische vormgeving. Het woord studio betekende voor mij dan ook de combinatie van deze vakgebieden binnen één bedrijf. Echter kwam ik erachter dat ik van fotografie écht gelukkig werd. Daarom heb ik sinds januari 2022 besloten om alleen nog verder te gaan met fotografie.

 

Het woord Studio in mijn naam is gebleven! Ik heb als fotograaf geen studio, maar wie weet wat de toekomst brengt ;)

Maar waar komt Rood dan vandaan? Dit is voortgekomen uit een vervorming van mijn achternaam; Roijen.

 

Rood is een krachtige kleur en deze kracht zit ook in mijn persoonlijkheid die ik geërfd heb van mijn familie. Daarnaast hou ik enorm van contrasten en rood is de contrasterende kleur van groen, laat dat nou net mijn lievelingskleur zijn ;)  het gaat diep, I know

De kleur rood komt in mijn huisstijl niet voor. Het feit dat de naam niet overeenkomt met de kleur rood is voor mij een knipoog naar humor en de kracht om anders te durven zijn, twee aspecten die belangrijk zijn voor mijn persoonlijkheid.

In mijn huisstijl is dit terug te zien. De kleuren oranje en roze staan voor positiviteit, energiek, warmte en vrouwelijkheid. Allemaal kenmerken die je tegenkomt als je met mij gaat shooten.

bottom of page