sabrina_studio_rood_byliekevroomen-5.JPG

Nice To Meet You

Dit ben ik: Sabrina Roijen, het gezicht achter Studio Rood. Ik sta veel liever áchter de camera dan ervoor. Daarom maak ik het allerliefst passend beeldmateriaal voor jou. 

Als fotograaf sta ik voor je klaar om jou, je gezin, je bedrijf of zelfs evenement te fotograferen. Ik creëer beeldmateriaal van de belangrijkste momenten in je leven

Geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

WIST JE DAT...

...ik geboren en getogen ben in het mooie Banholt? Persoonlijk een van de leukste/mooiste dorpen in het Heuvelland, maar daar hebben sommigen een andere mening over. Ik noem geen namen. #mijnvriend! 

Maar tegenwoordig ben ik woonachtig in Margraten. Ook leuk hoor, maar ik zal altijd weer terug blijven gaan naar mijn  geboorteplaats!

...ik naast fotograferen en ontwerpen, werkzaam ben als Erfgoed Adviseur?
Ik ontwikkel nieuwe concepten voor (leegstaand) erfgoed en blaas deze gebouwen nieuw leven in! Iets wat ik ontzettend graag doe, want zoals je weet heb ik een grote liefde voor natuur en monumentale panden!

... ik nog meer hobby's heb? Zo is muziek maken van jongs af aan een grote hobby. Ik speel dwarsfluit en piccolo bij de harmonie en zing bij de Boemelkapel.

Daarnaast geniet ik van alles wat met eten, drinken en gezelligheid te maken heeft. Ik kook of bak met liefde iets voor mijn vrienden en familie en nodig ze graag uit om samen te genieten van mijn creaties.

...ik gek ben op katten en het meest nog op mijn eigen kitten Lilly? In mijn vrije tijd is zij vaak het onderwerp van mijn foto's.  Of ze het net zo leuk vind als ik, is maar net de vraag!

Maar ik ben ook ontzettend bang voor kikkers. Ja, dat is inderdaad een rare fobie.

De betekenis achter

Logo ontwerp Studio Rood-03.png

Als ontwerper heb ik een grote liefde voor alles wat met creëren te maken heeft. Ik ben ooit begonnen als bedrijf wat zich richtte op interieur ontwerp, fotografie en grafische vormgeving. Het woord studio betekende voor mij dan ook de combinatie van deze vakgebieden binnen één bedrijf. Echter kwam ik erachter dat ik alleen van fotografie écht gelukkig werd. Daarom heb ik sinds januari 2022 besloten om  alleen nog verder te gaan als fotograaf.

Het woord Studio in mijn naam is gebleven! Ik heb als fotograaf geen studio, maar wie weet wat de toekomst brengt ;)

Maar waarom dan rood? Dit voortgekomen uit een vervorming van mijn achternaam; Roijen.

 

Rood is een krachtige kleur en deze kracht zit ook in mijn persoonlijkheid die ik geërfd heb van mijn familie. Daarnaast hou ik enorm van contrasten en rood is de contrasterende kleur van groen, laat dat nou net mijn lievelingskleur zijn ;)

De kleur rood komt in mijn huisstijl niet voor. Het feit dat de naam niet overeenkomt met de kleur rood is voor mij een knipoog naar humor en de kracht om anders te durven zijn, twee aspecten die belangrijk zijn voor mijn persoonlijkheid.