top of page
Trouwfotografie - boeket bruiloft

TROUWFOTOGRAFIE

Een onvergetelijke dag waarin de liefde gevierd wordt samen met jullie dierbaren om jullie heen. 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn vol op bezig met het plannen van de grote dag. Een dag die jullie nooit zullen vergeten. En om deze zo onvergetelijk te maken is het van belang dat deze op beeld wordt vastgelegd. Want hoe mooi is het als jullie na jaren nog kunnen terugkijken op de meest bijzondere momenten? Momenten die jullie misschien niet eens opgemerkt hebben, maar wel wil koesteren. Een omhelzing van je ouders, een traan van je beste vriendin tijdens de ceremonie of een lach tijdens die super grappige speech van je beste vriend.

Als fotograaf leg ik de momenten vast zoals ze zijn; spontaan en ongedwongen. Geen geposeerde foto's, maar momenten die op beeld gevangen zijn.

Wat je kunt verwachten

Trouwfotografie Zuid-Limburg, fotograaf bruiloften, bruidspaar

Spontane, ongedwongen en tijdloze foto's

Geen geposeerde foto's, maar juist ongedwongen en spontane momenten vol emotie. Met mijn oog voor detail zorg ik dat de belangrijkste momenten op beeld vastgelegd worden, zodat jullie de dag nog eens kunnen herbeleven. Mijn stijl is 'in het moment' en tijdloos. Dus geen over de top bewerkte foto's, maar foto's die na jaren nog altijd mooi zijn.

Enthousiast maar rustig

Ik ben een enthousiast type en geniet vol op met jullie mee. Maar tegelijkertijd zorg ik er ook voor dat ik niet opval en laat jullie op je gemak voelen. Met mij als jullie fotograaf hebben jullie geen omkijken meer naar alles wat er om jullie heen gebeurt. Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten. Ik sta niet op de voorgrond en weet me tussen de menigte te mengen, zodat ook de kleine onderonsjes op beeld staan.

Een op maat gemaakt pakket

Tijdens een kenninmakingsgesprek bespreken we al jullie wensen. Ik pas me aan, maar denk ook graag met jullie mee en geef tips. Willen jullie je dag compleet van voor tot achter op beeld hebben? Of juist alleen de fotoreportage en de ceremonie? Samen bespreken we de mogelijkheden en maken we een op maat gemaakt plan voor jullie dag.

Anker 1

Trouwbrochure

Wil je meer weten over trouwfotografie? In mijn trouwbrochure lees je of wij een match zijn, wat de prijzen zijn van mijn fotografiepakketten en beantwoord ik de meest gestelde vragen.

Trouwbrochure Studio Rood

Mijn werkwijze

Stap 1

Contact

Benieuwd of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. 

Stap 2

Kennismaking

Zijn jullie enthousiast en willen jullie de mogelijkheden bespreken? Dan plannen we een gezellige 'koffie date'. of  een thee-date, dat mag ook ;) 

Dit kan bij mij thuis óf we videobellen, net wat jullie het fijnste vinden. Daarna stel ik voor jullie een offerte op. Zeggen jullie hierop 'Ja ik wil' dan zet ik jullie datum definitief in mijn agenda.

Stap 3

Let's stay in touch

In de tussentijd houden we contact en plannen we nog een videoafspraak om de laatste details door te spreken. Ik zorg ervoor dat ik jullie planning uit mijn hoofd ken en slaap, als het nodig is, met jullie draaiboek onder mijn kussen. 

Stap 4

Herinnering

Na jullie grote dag krijgen jullie binnen een week een preview met een aantal foto's die jullie alvast kunnen delen met jullie familie en vrienden. Daarna is het even wachten en zullen jullie binnen 6-8 weken de definitieve beelden ontvangen.

Trouwauto. Trouwfotografie bruidsfotografie bruiloft fotograferen Zuid-Limburg

"Ze kan de beelden heel mooi vastleggen, je ziet aan de gezichten hoe de sfeer op dat moment is."

Getting Ready, trouwdetails. Trouwfotografie bruidsfotografie bruiloft fotograferen Zuid-Limburg
Getting ready, details Trouwfotografie bruidsfotografie bruiloft fotograferen Zuid-Limburg
Trouwfotografie bruidsfotografie bruiloft fotograferen Zuid-Limburg
Bruidstaart Trouwfotografie bruidsfotografie bruiloft fotograferen Zuid-Limburg

PRIJZEN

Huwelijksreportages starten vanaf 6 uur fotografie.
In het pakket zit het volgende inbegrepen:

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Circa 200 HR foto's in kleur en zwart-wit.

Zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt.

Preview van circa 25 foto's binnen een week na de bruiloft

Online Gallery (6 maanden) om te delen met vrienden en familie

Mini album van 15 spreads (15 x 15 cm) met linnen cover als tastbare herinnering*

*Upgrades mogelijk tegen meerprijs

Uiteraard zijn er allerlei mogelijkheden om de opties uit te breiden.

Van extra uren, album met meer spreads of andere cover tot aan een second shooter.

Samen bespreken we alle mogelijkheden en vormen we een pakket dat aansluit op jullie wensen.

vanaf €1050 o.b.v. 6 uur fotografie

excl. reiskosten 

bottom of page